Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
Το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT προσκαλεί τα παιδιά μεταξύ 6 και 16 ετών στην πιο δημιουργική εμπειρία του καλοκαιριού!

Το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT προσκαλεί τα παιδιά μεταξύ 6 και 16 ετών στην πιο δημιουργική εμπειρία του καλοκαιριού!

H eduACΤ υποστηρίζει ένθερμα το όραμα για μεγαλύτερη πρόσβαση των παιδιών στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα SEA, SUN + FUN συνδυάζει τη διασκέδαση με τη γνώση και κάθε χρόνο έχει κάτι παραπάνω…              

Ρομπότ, θάλασσα, σπορ, και πολλές ακόμα εκπλήξεις έρχονται να καταλήξουν σε κάτι εντελώς καινούριο … Αν σου αρέσει κι εσένα η ρομποτική, η τεχνολογία κι η επιστήμη  δε θα χάσεις τη φοβερή εμπειρία του πρώτου καλοκαιρινού SΤREAMathon!            

Με φόντο το καταπράσινο φυσικό τοπίο και την υπέροχη θάλασσα της Χαλκιδικής, τα παιδιά αποκτούν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη δράση με τη γνώση και την τεχνολογία με την ψυχαγωγία.                                     

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος καθώς και την επιλογή των στελεχών, έχει αναλάβει η eduACΤ με την πολύ έμπειρη ομάδα των εκπαιδευτών της και την ποιότητα που χαρακτηρίζουν πάντοτε τις δράσεις της.                                                

Το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της  κατασκήνωσης Skouras Sports Camp.

Η κατασκήνωση βρίσκεται στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής, ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα στη Βόρεια Ελλάδα και πάρα πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη.