ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ. Η πιο εντυπωσιακή συνεργασία του φετινού …

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ. Η πιο εντυπωσιακή συνεργασία του φετινού χειμώνα στη Θεσσαλονίκη! Κερδίστε 1 τραπέζι 6 ατόμων και 4 διπλές προσκλήσεις με ποτό στο μπαρ από τον Nova 9,31 γι’ αυτήν την Παρασκευή Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέχρι την Πέμπτη στις 14:00 Μπείτε τώρα στο facebook ή στο INSTAGRAM Nova 93,1 και γραωτε ένα σχόλιο με το όνομά σας και το τηλέφωνο όπως επίσης κοινοποιήστε τη δημοσίευση σε ένα φίλο σας
Οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη αποκτούν νόημα τον φετινό χειμώνα με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη να συναντιούνται επί σκηνής στο Vogue Club!
Ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά , στον πιο σύγχρονο χώρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!
ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ , δύο αγαπημένες γνήσιες λαϊκές φωνές σε μια εντυπωσιακή μουσική συνάντηση για πρώτη φορά στο Vogue Club , από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή -Σάββατο!
Μαζί τους η Courtney Parker, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο Σταμάτης Χουχουλής, η Τραϊάνα Ανανία, και ο Dj Ζαφείρης Λογοθετίδης.
Vogue Club 26ης Οκτωβρίου 23, Θεσσαλονίκη Τηλ. Κρατήσεων: 2310-55-0000 www.novaradio.gr #nivaradio932

Leave a Comment