ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΟ Υποστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος επελέγη νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Υποστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος επελέγη νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ

spot_img

Με απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥ.Σ.Ε.A.), νέος
Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επελέγη ο Υποστράτηγος, Δημήτριος
Μάλλιος, ο οποίος προάγεται στον βαθμό του Αντιστρατήγου.
Το ΚΥ.Σ.Ε.Α. απένειμε στον Λάζαρο Μαυρόπουλο τον βαθμό του Στρατηγού
της Ελληνικής Αστυνομίας και τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού του Σώματος.

Ο Υποστράτηγος Δημήτρης Μάλλιος έλκει την καταγωγή του από το Γρανίτη Δράμας και είναι γεννημένος το 1963. Το 1985 εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, το 1989 εισήχθη στη Σχολή Αρχιφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ το 1990 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και αποφοίτησε το 1993. Το 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας, με βαθμό άριστα. Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ.), καθώς και της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, με βαθμό άριστα. Παρακολούθησε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών το 2014.

Το βιογραφικό του εμπλουτίζεται περαιτέρω καθώς είναι κάτοχος πιστοποιητικών σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίουτου Δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Διοίκηση και Οικονομία», «Ιατρική – Βιολογία – Ψυχολογία– Ναρκωτικά – AIDS», «Βασικές Αρχές Νομικής Επιστήμης», «Θεολογία», «Περιβάλλον και Οικολογία» και «Ιστορία – Αρχαιολογία – Τέχνη». Έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, αναφορικά με τη νομιμότητα της διοικητικής δράσης, τη διοίκηση δημόσιων Υπηρεσιών, τη διοίκηση ανθρώπινου παράγοντα, τη σύγχρονη δημόσια διοίκηση (κατευθύνσεις και προοπτικές), την αποτελεσματική επικοινωνία για ανοιχτή και διάφανη δημόσια διοίκηση και την εφαρμογή της αυτεπάγγελτης αναζήτησης δικαιολογητικών στη δημόσια διοίκηση.

Πλήθος διακρίσεων και συμετοχών σε συνέδρια συνοδεύουν την πορεία του στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο θα συνεχίσει να υπηρετεί από τη νέα του θέση.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Διογένης στον Nova 93,1 με αφορμή το μεγάλο καλοκαιρινό live στο White Beach Bar

Στον Nova 93,1 και στην εκπομπή της Αλεξάνδρας Κουσίδου φιλοξενήθηκε ο Διογένης, με αφορμή...

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης στον Nova 93,1

Με αφορμή τη μεγάλη του συναυλία στον Κένταυρο Ξάνθης, ο Γιώργος Τσαλίκης φιλοξενήθηκε στον...

Γιώτα Φέστα στον Nova 93,1: Η παράσταση «Άη Λαός» και η παράταση των παραστάσεων

Η σπουδαία ηθοποιός Γιώτα Φέστα μίλησε στον Nova 93,1 και στην Αλεξάνδρα Κουσίδου, με...

Η Μαρία Συρμοπούλου, πρόεδρος  της ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΉΣ ΟΜΆΔΑΣ Ο.ΔΙ.Α.Κ.  είναι καλεσμένη για να μας μιλήσει για τη συγκέντρωση φαρμάκων όλο τον Αύγουστο. 

Η ΞΑΝΘΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΗ:  Κάλεσμα προς τους πολίτες, συλλόγους, επιχειρήσεις & φαρμακεία απευθύνει η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ

Ο Διογένης στον Nova 93,1 με αφορμή το μεγάλο καλοκαιρινό live στο White Beach Bar

Στον Nova 93,1 και στην εκπομπή της Αλεξάνδρας Κουσίδου φιλοξενήθηκε ο Διογένης, με αφορμή...

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης στον Nova 93,1

Με αφορμή τη μεγάλη του συναυλία στον Κένταυρο Ξάνθης, ο Γιώργος Τσαλίκης φιλοξενήθηκε στον...

Γιώτα Φέστα στον Nova 93,1: Η παράσταση «Άη Λαός» και η παράταση των παραστάσεων

Η σπουδαία ηθοποιός Γιώτα Φέστα μίλησε στον Nova 93,1 και στην Αλεξάνδρα Κουσίδου, με...