ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΟ Ηλίας Βρεττός καλεσμένος στο Nova Θέμα, σε μία συζήτηση εφ' όλης...

Ο Ηλίας Βρεττός καλεσμένος στο Nova Θέμα, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ

spot_img

Καλεσμένος στα studio του Nova 93.1 βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/07 ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής μίλησε στον Πέτρο Γουγούση και στην εκπομπή “Nova Θέμα”, για τα πρώτα χρόνια της πορείας του στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, το πώς πήρε την απόφαση ν’ ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ποιά είναι τα κομμάτια, που ξεχωρίζει στην μακροχρόνια καριέρα του, που μετρά πάνω από 15 χρόνια, αλλά και για την ιδιαίτερη αγάπη και σύνδεση, που έχει με την Ξάνθη, και συγκεκριμένα με τα Άβδηρα, καθώς είναι η πατρίδα της εκλεκτής της καρδιάς του, της Αναστασίας Δεληγιάννη, με την οποία παντρεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του, την Κύμη της Εύβοιας, την 1η Σεπτεμβρίου του 2022.

Ο λαοπρόβλητος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης 25/07 στα Άβδηρα, στα πλαίσια των “Δημοκριτείων 2024”, όπου θα ξεσηκώσει το κοινό, με την μοναδική σκηνική του παρουσία, τις αμέτρητες επιτυχίες του και την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική χροιά του.

Ακούστε τη συνέντευξη:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

1ο Διεθνές Τουρνουά Wushu Kung Fu στην Ξάνθη, την Κυριακή 13 Απριλίου

Η Ξάνθη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο Διεθνές Πρωτάθλημα Wushu Kung Fu, το οποίο...

Εσπερίδα για την Τοπική Ιστορία: «Η ανάπτυξη της πόλεως της Ξάνθης...

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του...

Ο Τ.Κωνταντινίδης πρ.συλλόγου “Άπλωσε το χέρι σου” και η Βάσω Παυλακάκη Περιφερακή σύμβουλος ΑΜΘ-Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων ΑΜΘ στον Νοvα 93,1

Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ

1ο Διεθνές Τουρνουά Wushu Kung Fu στην Ξάνθη, την Κυριακή 13 Απριλίου

Η Ξάνθη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο Διεθνές Πρωτάθλημα Wushu Kung Fu, το οποίο...

Εσπερίδα για την Τοπική Ιστορία: «Η ανάπτυξη της πόλεως της Ξάνθης...

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του...