ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑWorld Restart a Heart Day-Παγκόμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς στις 16/10

World Restart a Heart Day-Παγκόμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς στις 16/10

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ

spot_img

Η πιο συγκινητική ημέρα του χρόνου: World Restart a Heart Day

Με αφορμή αυτή την ημέρα, δημιουργήθηκε σε όλες τις χώρες του κόσμου το project CPR SAVED MY LIFE αφιερωμένο στα θύματα καρδιακής ανακοπής που επανήλθαν στη ΖΩΗ!

Γιορτάζουμε την επαναφορά ανθρώπων στη ζωή καλώντας όλα τα σχολεία , τις υπηρεσίες, τις τοπικές κοινότητες, τους συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία της Χώρας, να μάθουν ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ (ΚΑΡΠΑ – CPR) και να σώσουν μια ζωή.

Ο καθένας μπορεί να εκπαιδευτεί στις Πρώτες Βοήθειες με το διαδικτυακό σεμινάριο του KIDS SAVE LIVES, χωρίς οικονομική επιβάρυνση και παράλληλα να ενημερωθεί για το iSAVElives First Responder System που αναπτύσσει εδώ και χρόνια το KIDS SAVE LIVES.

Ο Κρίτων Χατζηκωνσταντίνου, φυσικοθεραπευτής και εκπαιδευτής εκπαιδευτών της ανθρωπιστικής οργάνωσης KIDS SAVE LIVES και του ERC βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Nova Magazino” και την Αλεξάνδρα Κουσίδου, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, αναφορικά με την αξία του να γνωρίζουμε τις πρώτες βοήθειες και του πόσο καταλυτική μπορεί να είναι η παρέμβασή μας, στην διάσωση ενός ανθρώπου.

Ακούστε τη συνέντεξη:

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

“Nova talks” Τετάρτη 14/1/2026 στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων του πρωτογενούς τομέα. Σχόλια και σκέψεις

Μία μέρα μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας των αγροτών με τον Πρωθυπουργό, η λύση...

«Αναζητώντας Κράτος Δικαίου – Δικαιοσύνη – Ανεξάρτητες Αρχές – Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία»

Ο Μιχάλης Σαμαρά απο το Δίκτυο Ξάνθης «Στάσου & Σκέψου» και η δικηγόρος και...

O Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ.Τσέπελης μίλησε στον Nova 93,1 για το Καρναβάλι Ξάνθης 2026

Με κεντρικό μήνυμα «ΞΑΝΘΗ RELOADED – Η πόλη που δεν σταματά να γιορτάζει», η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ