ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΗ Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης στο πρωινό του Nova, για...

Η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης στο πρωινό του Nova, για θέματα που προβάλουν την Ξάνθη μέσα στην εβδομάδα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ

spot_img


Λίγο πριν ξεκινήσουν μια σειρά απο εκδηλσεις και δράσεις η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομή του Nova radio 93,1 “Καλημέρα Ξάνθη” με παρουσιαστητον Στέφανο Στεφανόπουλο.

Ξεκινάμε με την Κομοτηνή που θα υποδεχθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου ένα διήμερο συνέδριο υψηλού επιπέδου που φιλοδοξεί να καταστήσει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σημείο αναφοράς για τη συζήτηση γύρω από τη βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη,την καινοτομία,την ενέργεια,την εκπαίδευση και την κοινωνική συνοχή.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εννέα θεματικές συνεδρίες,που φωτίζουν κάθε πτυχή της περιφερειακής ανάπτυξης: Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία στην ΑΜΘ, με τη συμμετοχή των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Θράκης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Υποδομές που Μεταμορφώνουν την Περιφέρεια, με ομιλητές από το Υπερταμείο,το ΤΕΕ Θράκης και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Η Εγνατία Οδός ως Γέφυρα Διαπεριφερειακής Συνεργασίας, με συμμετοχή του Υπουργείου Εσωτερικών και της ΚΕΔΕ.

Επόμενο θέμα η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα, από τις 22 έως και τις 25 Οκτωβρίου 2025. Τα έξι Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μέσω του συλλογικού τους οργάνου – Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ (ΠΕΣΥ) – διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Η Έκθεση στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή των τοπικών μας προϊόντων, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των παραγωγών, αλλά και στη δυνατότητα άμεσων πωλήσεων σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, από το οποίο διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκατομμύριο άτομα.

Τέλος στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων από την ίδρυσή του,το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. διοργανώνουν μία λαμπρή εκδήλωση με τίτλο: «Γυναίκες με Όραμα: Από την Αρχαία Ελλάδα στη Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα», την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025, στις 17:00, στο Μουσείο Ακρόπολης. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει η τιμητική βράβευση της πρώην Προέδρου της Ελληνικής ημοκρατίας,Κατερίνας Σακελλαροπούλου,της πρώτης γυναίκας στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα,για τη συνολική της συμβολή στην προώθηση της ισότητας και της γυναικείας παρουσίας σε θέσεις ευθύνης.Η πρόεδρος του ΕΒΕ θα παραβρεθεί και θα μεταφέρει από το πάνελ της εκδήλωσης τις δράσεις από την Ξάνθη.

Ακούστε τη συζήτηση ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, Μποζ Ερσίν μας μίλησε για τη “Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού”

Η 15η Οκτωβρίου έχει παγκοσμίως καθιερωθεί ως η ημέρα εορτασμού του «Λευκού Μπαστουνιού», με στόχο τη...

Positive Nova” @konstantinaadam  στο Nova 93,1

Positive Nova  με την Κωνσταντίνα Αδαμίδου. Κάθε εβδομάδα, Τέταρτη και σε επανάληψη το Σάββατο, ...

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων «ΠαραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί» φωτίζει ροζ το ρολόι της Ξάνθης

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, Μποζ Ερσίν μας μίλησε για τη “Διεθνή Ημέρα του Λευκού Μπαστουνιού”

Η 15η Οκτωβρίου έχει παγκοσμίως καθιερωθεί ως η ημέρα εορτασμού του «Λευκού Μπαστουνιού», με στόχο τη...

Positive Nova” @konstantinaadam  στο Nova 93,1

Positive Nova  με την Κωνσταντίνα Αδαμίδου. Κάθε εβδομάδα, Τέταρτη και σε επανάληψη το Σάββατο, ...