ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΗ Πρόεδρος της ΟΔΙΑΚ Ξάνθης, Μαρία Σιρμποπούλου, στον Nova 93,1 για τις...

Η Πρόεδρος της ΟΔΙΑΚ Ξάνθης, Μαρία Σιρμποπούλου, στον Nova 93,1 για τις δράσεις και τα νέα προγράμματα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ

spot_img

Για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που υλοποιεί αυτό το διάστημα η ΟΔΙΑΚ Ξάνθης, αλλά και για τα νέα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova 93,1 η πρόεδρος της ΟΔΙΑΚ Ξάνθης, Μαρία Σιρμποπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η κ. Σιρμποπούλου αναφέρθηκε στο έργο της Ομοσπονδίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις κοινωνικές δράσεις και στα προγράμματα που υλοποιούνται με στόχο την υποστήριξη των μελών της κοινότητας, την ενδυνάμωση των οικογενειών και την προώθηση της συμμετοχής σε δράσεις εκπαίδευσης, πολιτισμού και κοινωνικής ένταξης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη συμμετοχή της ΟΔΙΑΚ Ξάνθης στο Summer Camp του Δήμου Ξάνθης, μια πρωτοβουλία που προσφέρει στα παιδιά ένα δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μέσα από αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Όπως επισήμανε, η παρουσία της ΟΔΙΑΚ στο πρόγραμμα αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την προώθηση της συνεργασίας, της συμπερίληψης και της ισότιμης συμμετοχής όλων των παιδιών. Το θερινό πρόγραμμα του Δήμου πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις «Φ. Αμοιρίδης» και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για μαθητές δημοτικού.

Η πρόεδρος της ΟΔΙΑΚ υπογράμμισε ακόμη τη σημασία της συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς και την αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας ότι μέσα από κοινές δράσεις μπορούν να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες για τα παιδιά, τους νέους και τις οικογένειες της περιοχής.

Ακουστε τη συνεντευξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η πρόεδος των Διασωστών της ΟΔΙΑΚ Ξάνθης, Μαρία Σιρμοπούλου ήταν καλεσμένη στον Nova radio...

100+ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ Ή ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ...

Η πρ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ξάνθης, Μαίρη Πουρτσακίδου, στον Nova 93,1 για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με το “Ροζ Οκτώβρη”.

Η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, αλλά και...

Με τον με τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη συζητάμε για τη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων, τα funds και τα δάνεια αλλά και  το κόστος της ενέργειας,...

Με αφορμή σημαντικά και "φλέγοντα" θέματα της οικονομίας και της κοινωνίας συζητάμε με τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ

Η πρόεδος των Διασωστών της ΟΔΙΑΚ Ξάνθης, Μαρία Σιρμοπούλου ήταν καλεσμένη στον Nova radio...

100+ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ Ή ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ...

Η πρ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ξάνθης, Μαίρη Πουρτσακίδου, στον Nova 93,1 για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με το “Ροζ Οκτώβρη”.

Η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, αλλά και...