Σχετικά με μας

Nova Radio 93.1

όσα χρειάζεται να ξέρετε για μας

O Nova 93,1 είναι ένας μουσικός σταθμός, που ιδρύθηκε το 2004 και μεταδίδει κυρίως καινούριες ελληνικές επιτυχίες με καθημερινές ζωντανές εκπομπές, (ο μόνος σταθμός με ελληνική μουσική στην Ξάνθη που έχει ζωντανές εκπομπές, σήμερα και από την ίδρυσή του), με επαγγελματίες παραγωγούς, που έχουν καθημερινή παρουσία. ενώ είναι επίσημος συνεργάτης του ράδιο ΣΦΑΙΡΑ 102,2 Αθηνών με ζωντανές_συνδέσεις.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδιόκτητες και βρίσκονται στο κέντρο της Ξάνθης, στο Εμπορικό Κέντρο Cosmos Center, μαζί με καταστήματα από τις μεγαλύτερες εμπορικές αλυσίδες όπως Zara, Public, Intersport, Odeon κλπ. αλλά και μικρότερες επιτυχημένες επιχειρήσεις της πόλης. Διαθέτει το πιο σύγχρονο στούντιο και εγκαταστάσεις, όχι μόνο για την Ξάνθη, αλλά και για όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Διακρίνεται και για τους πολλούς καθημερινούς διαγωνισμούς και πολλά και πλούσια δώρα (ταξίδια σε σούπερ προορισμούς και μουσικά event, δώρα τεχνολογίας, καλλυντικά, προσκλήσεις σινεμά, κινηματογραφικές πρεμιέρες, προσκλήσεις θεάτρου και αγώνων ποδοσφαίρου, best-seller βιβλίων) ενώ διοργανώνει τα πιο επιτυχημένα πάρτυ, συναυλίες κλπ.

Οι πιο γνωστοί καλλιτέχνες, δημιουργοί, συγγραφείς έχουν φιλοξενηθεί ζωντανά στον ραδιοσταθμό μας, ενώ τηλεφωνικά δεν πρέπει να λείπει κάποιος. Ο Nova 93,1 μπορεί να διοργανώσει μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις, αλλά και μετάδοσει ζωντανά το πρόγραμμα του από εξωτερικούς χώρους. Η εμβέλειά μας είναι οδικός άξονας από την Καβάλα μέχρι την Αλεξανδρούπολη, με μεγάλη απήχηση κυρίως στο νότιο μέρος των νομών Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης καθώς και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Το site μας είναι το www.novaradio.gr όπου μπορείτε να μας ακούσετε και ζωνταν.

Θα μας βρείτε και στο facebook, YouTube & Instagram σαν novaradio931.

Έτσι, δίκαια είναι από τους σημαντικότερους σταθμούς του Νομού Ξάνθης, ο κορυφαίος με ελληνική μουσική, παραμένοντας τα τελευταία χρόνια και σταθερά Νο1 στο γυναικείο πληθυσμό του Νομού. Τα στατιστικά στοιχεία έγιναν από την BARI-FOCUSκαι οι μετρήσεις είναι οι πιο πρόσφατες στην Ξάνθη.